Το Αρτοποιείο Του Καραβά βρίσκεται στην είσοδο του Καραβά από Αγία Πελαγία. Το διατηρεί η Γεωργία Κορωναίου με τον ... "κύριο χαμόγελο" και την οικογένειά τους. Το κτίριο λειτουργούσε ως ελαιοτριβείο από το 1932 και για 32 χρόνια. Σήμερα έχει μετατραπεί σε φούρνο - μουσείο, διατηρώντας σε άριστη κατάσταση τα παλιά μηχανήματα.Εδώ θα βρείτε παραδοσιακά λαδοπαξίμαδα πιστοποιημένα με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000! Παρασκευάζονται επίσης, και άλλα είδη παξιμαδιών, σπιτικά βουτήματα, ροζέδες, αμυγδαλωτά, λαδόψωμο, μελόψωμο, τσιριγώτικα κουλούρια με κανέλα και ζάχαρη!Παραδοσιακές νοστιμιές ...που σας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο!

Baker

Follow Us:
Title Image

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Αρτοποιείο του Καραβά πιστεύει στην ανταπόδοση και στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Όλα τα χρόνια που δραστηριοποιείται στα Κύθηρα έχει αναλάβει ενεργή δράση σε πολλά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και έχει παράσχει βοήθεια τόσο σε κοινωνικές δράσεις όσο και ιδιωτικά σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ελπίδα μας μέσα από αυτή την προσπάθεια είναι κάθε εταιρεία, κάθε επαγγελματίας ή θεσμός να συμβάλλει- μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του- στην προσπάθεια να στηρίξουμε δράσεις και ανθρώπους.

ΔΡΑΣΕΙΣ