Το Αρτοποιείο Του Καραβά βρίσκεται στην είσοδο του Καραβά από Αγία Πελαγία. Το διατηρεί η Γεωργία Κορωναίου με τον ... "κύριο χαμόγελο" και την οικογένειά τους. Το κτίριο λειτουργούσε ως ελαιοτριβείο από το 1932 και για 32 χρόνια. Σήμερα έχει μετατραπεί σε φούρνο - μουσείο, διατηρώντας σε άριστη κατάσταση τα παλιά μηχανήματα.Εδώ θα βρείτε παραδοσιακά λαδοπαξίμαδα πιστοποιημένα με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000! Παρασκευάζονται επίσης, και άλλα είδη παξιμαδιών, σπιτικά βουτήματα, ροζέδες, αμυγδαλωτά, λαδόψωμο, μελόψωμο, τσιριγώτικα κουλούρια με κανέλα και ζάχαρη!Παραδοσιακές νοστιμιές ...που σας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο!

Baker

Follow Us:
Title Image

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Στο Αρτοποιείο του Καραβά λειτουργούμε σε ένα δημιουργικό και οικογενειακό περιβάλλον, που δίνει μεγάλη αξία στη συνεργασία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το προσωπικό μας είναι η κοινή προσπάθεια και η αίσθηση ευθύνης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι παρακάτω διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

  1. Ζητείται Οδηγός – Αποθηκάριος, πλήρους απασχόλησης για το αρτοποιείο στον Καραβά.

Πληροφορίες στο τηλ. 27360 33092

Εάν επιθυμείτε το βιογραφικό σας σημείωμα να κρατηθεί στα αρχεία μας, για μελλοντική χρήση, μπορείτε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@karavasbakery.gr με την ένδειξη στο θέμα «Βιογραφικό».

Το βιογραφικό σας σημείωμα είναι μόνο για εσωτερική μας χρήση και τα στοιχεία που μας υποβάλλετε προστατεύονται από απόλυτη εμπιστευτικότητα.