Το Αρτοποιείο Του Καραβά βρίσκεται στην είσοδο του Καραβά από Αγία Πελαγία. Το διατηρεί η Γεωργία Κορωναίου με τον ... "κύριο χαμόγελο" και την οικογένειά τους. Το κτίριο λειτουργούσε ως ελαιοτριβείο από το 1932 και για 32 χρόνια. Σήμερα έχει μετατραπεί σε φούρνο - μουσείο, διατηρώντας σε άριστη κατάσταση τα παλιά μηχανήματα.Εδώ θα βρείτε παραδοσιακά λαδοπαξίμαδα πιστοποιημένα με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000! Παρασκευάζονται επίσης, και άλλα είδη παξιμαδιών, σπιτικά βουτήματα, ροζέδες, αμυγδαλωτά, λαδόψωμο, μελόψωμο, τσιριγώτικα κουλούρια με κανέλα και ζάχαρη!Παραδοσιακές νοστιμιές ...που σας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο!

Baker

Follow Us:

Blog

Συμμετοχή στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Έκθεση Τροφίμων & Τοπικών Προϊόντων

300 παραγωγοί – 2.000 προϊόντα και περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες! Αυτοί είναι μόνο ορισμένοι από τους εντυπωσιακούς αριθμούς της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ που για 5η συνεχή χρονιά συγκέντρωσε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας τους περισσότερους παραγωγούς τροφίμων και ποτών της χώρας.

Το Αρτοποιείο του Καραβά συμμετείχεστην Έκθεση Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων – ΕΞΠΟΤΡΟΦ (26-29/1/2018), μετά από πρόσκληση του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών και με τη συνεργασία της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας.