fbpx

Blog

Το Δημοτικό σχολείο Ποταμού στο Αρτοποιείο Καραβά

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε και το Δημοτικό Σχολείο Ποταμού για μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη επίσκεψη. Η εμπειρία αυτή ήταν μια ευκαιρία να μοιραστούμε την αγάπη μας για την αρτοποιία με τα παιδιά και να δημιουργήσουμε μαζί μαγικές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον χώρο του αρτοποιείου μας, γνωρίζοντας από κοντά τη διαδικασία παρασκευής των αρτοσκευασμάτων. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να μετατραπούν σε μικρούς αρτοποιούς, φτιάχνοντας τα δικά τους χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Με αγάπη και προσοχή, κάθε παιδί ζύμωσε, διαμόρφωσε και διακόσμησε τα κουλουράκια του, γεμίζοντας τον χώρο μας με χαρά και χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Στη συνέχεια τα παρέλαβαν ψημένα για να τα απολαύσουν.

Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν η έκπληξη επίσκεψη του Άγιου Βασίλη! Η εμφάνισή του έφερε λάμψη στα μάτια των παιδιών και γέμισε τον αέρα με ενθουσιασμό και αναμονή. Ο Άγιος Βασίλης, με την καρδιά του γεμάτη αγάπη και το σάκο του γεμάτο δώρα, πρόσφερε στα παιδιά μια αξέχαστη στιγμή, γεμίζοντας τους με χαρά και θαυμασμό.

Η επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού στο Αρτοποιείο Καραβά ήταν μια εμπειρία γεμάτη μάθηση, δημιουργικότητα και μαγικές στιγμές. Είναι τέτοιες στιγμές που κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο ειδικές και αξιομνημόνευτες. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και έναν υπέροχο νέο χρόνο γεμάτο χαρά και δημιουργικότητα!