fbpx

Blog

Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου Λειβαδίου στο Αρτοποιείο Καραβά

Εχθές, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Λειβαδίου έζησαν μια υπέροχη εμπειρία, καθώς επισκέφθηκαν το Αρτοποιείο μας!

Η εκδρομή αυτή ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για τα παιδιά να ενημερωθούν για την τέχνη της αρτοποιίας, να δημιουργήσουν με τα χεράκια τους και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Η ημέρα ξεκίνησε με μια ξενάγηση στο αρτοποιείο, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς λειτουργεί ένα επαγγελματικό αρτοποιείο. Εντυπωσιάστηκαν από τους μεγάλους φούρνους και τα διάφορα είδη αρτοσκευασμάτων που ψήνονται καθημερινά εκεί.

Στη συνέχεια, ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία: να δημιουργήσουν τα δικά τους κουλουράκια! Με την καθοδήγηση μας, τα παιδιά έμαθαν πώς να ζυμώνουν και να διαμορφώνουν τα κουλουράκια τους. Η χαρά και ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος, καθώς είδαν τις δημιουργίες τους να παίρνουν μορφή και στη συνέχεια να ψήνονται στον φούρνο.

Την ημέρα την ολοκλήρωσε μια έκπληξη που άφησε τα παιδιά άφωνα: η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη! Ο Άγιος Βασίλης, με την παραδοσιακή του στολή και το πλατύ χαμόγελο, μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά, κλείνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια αξέχαστη ημέρα.

Η επίσκεψη στο Αρτοποιείο Καραβά αποτέλεσε μια πραγματική περιπέτεια για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Λειβαδίου, γεμάτη μάθηση, δημιουργία και ανεκτίμητες στιγμές χαράς.

Μια εμπειρία που σίγουρα θα θυμούνται για πολύ καιρό!